12 December 10:18
  8.4 °C

De SallandRit werd ook dit jaar weer een groot succes

"De Sallandrit 2016 is een groot succes geworden! De 30 equipes kwamen uit het hele land en waren vol lof over de organisatie van de rit, de rallyschilden, de verzorging van de routeboeken incl. de uitleg en de Sallandse gastvrijheid.""Dat de route door de wasstraat van een van onze sponsoren liep, was uniek en een grote verrassing. Ook de goodiebag met de leuke en zinvolle inhoud en de lekkere en gezonde versnaperingen vielen in goede aarde. Daarnaast waren de deelnemers enthousiast over de beschikbaar gestelde prijzen met het Sallandritlogo, de Sallandrittaart als pechprijs, de danslessen als poedelprijs en last but not least de befaamde rallykroket tijdens de pauze en het heerlijke stamppotbuffet op de start- en finishlocatie bij restaurant de Veldhoek te Heino.", aldus de organisatie.

Op www.sallandrit.nl staan honderden foto’s die door de Sallandrit fotografen zijn gemaakt en waarvan de deelnemers kunnen nagenieten. Dit jaar stond de Sallandrit in het teken van de Strijd van Salland, een goed doel dat geld inzamelt voor onderzoek naar hersentumoren. Hier wilde het Sallandrit team graag bij aanhaken. Het uiteindelijke bedrag dat de deelnemende equipes, de sponsoren en het Sallandrit team gedoneerd hebben bedraagt € 500,00. Een prachtig startbedrag voor een volgende cheque t.b.v. het Eramus MC te Rotterdam om dit belangrijke onderzoek voort te kunnen zetten.

Het Sallandrit team, Céleste, Willeke, Job, Piet, Remco en Ronald willen dan ook iedereen heel hartelijk bedanken die deze Sallandrit weer mede mogelijk heeft gemaakt.Geplaatst op 2016-11-30 om 21:54 | Bron: NuHeino