12 December 10:48
  8.4 °C

Winterse muzikaliteit in Theater Podium Heino

Met een speciaal winterconcert op zondag 11 december, brengt ‘Echoes of the heart’ de winter in het Theater Podium Heino. De zangeressen Gea Gijsbertsen, Marlijne Snijder en Ingrid Kamphuis zingen onder begeleiding van pianist Marijn Siero meerstemming in duo en trio formatie.Tijdens dit speciale winter- en kerstconcert brengt de formatie hun afwisselde repertoire, van licht klassieke muziek tot musical muziek. En dat allemaal in het thema van de december maand. Het publiek kan bijvoorbeeld genieten van uit ‘Joyful, joyful to the world’, ‘Silent Night’ en ‘Ave Maria’.

De formatie maakt sinds het najaar van 2013 samen muziek. Gea Gijsbertsen nam het initiatief hier voor, Gea is concertzangeres en zangdocent. Samen met Ingrid Kamphuis en Marlijne Snijders vormt zij het zang trio. Ingrid heeft bij vele koren gezongen en volgt sinds een aantal jaren klassiek zanglessen bij Gea. Marlijne is actief lid van het kleinkoor Sound of Church, waar ze als solist optreed. Pianist Marijn Siero volgt al van jongs af aan pianolessen en heeft dan ook de vooropleiding gedaan aan het conservatorium van Zwolle. Hij besloot hier niet zijn beroep van te maken, echter begeleidt hij nu wel verschillende muziekgroepen.

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 11 december om 15.00 uur in Theater Podium Heino. Kaarten kosten € 10,00 en kunnen online gekocht worden op www.podiumheino.nl of bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.Geplaatst op 2016-12-01 om 21:40 | Bron: NuHeino