12 December 12:09
  8.4 °C

De Zonnebloem verkoopt 2400 loten in Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis

"De jaarlijkse verkoopactie van de Zonnebloemloten ligt weer achter ons. Dit jaar zijn er door onze afdeling 2400 loten verkocht. Wij hebben meegedaan aan een landelijke pilot om mimimaal 10% méér loten te verkopen dan vorig jaar. Hiervoor hadden we extra inzet nodig van 50 vrijwilligers en sympathisanten voor de huis-aan-huis verkoop in Heino, Laag Zuthem en Liederholthuis.", aldus de Zonnebloem Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis.

"Met dank aan de inwoners en de lotenverkopers hebben wij het gestelde doel bereikt. Hierdoor konden we een hogere afdracht per lot ontvangen. Een prachtig resultaat, wat de afdeling totaal ca. 1900 euro opleverde. T.o.v. 2015 is dit een mééropbrengst van ca. 600 euro."

De uitslag van de loterij is inmiddels bekend en kunt u bekijken op de website www.zonnebloem.nl/loterij. "In onze afdeling zijn 7 prijsjes van 15 euro gevallen en 1 prijs van 50 euro. Verder zijn wij dit jaar genomineerd als beste van de regio betreffende de lotenverkoop. Met het financiële resultaat van de lotenverkoop heeft de afdeling wat extra mogelijkheden bij het organiseren en aanbieden van zowel kleine als grote activiteiten voor de doelgroep. Wij hopen ook volgend jaar weer op een ieders steun te mogen rekenen."Geplaatst op 2016-12-01 om 21:43 | Bron: NuHeino