12 December 10:59
  8.4 °C

Het nieuwe boek van Ries Wink verschijnt

Letterbeeld incl. kortjes bij dichtjes, zo heet het nieuwe boek dat geschreven is door Ries Wink uit Heino. "Deze 5e bundel van Ries Wink bevat poëzie afgewisseld met 16 pagina’s 4-regelige puntdichten. De teksten van Ries zijn ontdaan van overbodige ballast en… teruggebracht tot de essentie. Wat resteert is een heerlijke sfeer die zowel liefdevol, gevoelig, realistisch als abstract is. Maar ook een subtiele humor ontbreekt niet. Droom samen met Ries even weg in je eigen wereld en herken de gecreëerde beelden. Pink een traan weg waar nodig. Verbaas je waar het kan. Glimlach of schater. Lees het in één ruk uit ňf kom steeds weer terug.", aldus uitgever Boekscout.

Over de auteur
"Wanneer 5x scheepsrecht kan zijn, dan geldt dat zeker voor Ries Wink. Goed kan beter. Beter kan best. En… deze bundel is een staaltje ”beter dan best”. Met zijn aangeboren gevoel voor taal en subtiliteit blijft Ries verrassen. ”Waar haal je het vandaan” en ”Hoe krijg je het bij elkaar verzonnen” zijn veelgehoorde kreten. Ook zijn (op verzoek geschreven) teksten blijken te ontroeren, maar ontlokken ook een spontane lach. Anyway… Ries zal blijven schrijven. PUNT"

Meer informatie over het boek is hier te vinden. Daar kan het boek ook besteld worden.Geplaatst op 2016-12-02 om 17:17 | Bron: Boekscout / Ries Wink