12 December 10:17
  8.4 °C

'Donkere wolken boven Blankenfoort 3'

Dat is wat Flip Jonkman ziet, met de plannen voor Blankenfoort 3 in het vooruitzicht. Op het eerdere bericht 'Blankenfoort 3 een stapje dichterbij' kwamen ook al een aantal reacties. Tevens maakte Flip enige tijd terug nog Mooie plaatjes in het 'Oosten'.Wanneer de Lintbebouwing doorzet nabij de Rondweg Heino dan is ons mooie dorpje vanuit het ‘oosten’ geheel uit het zicht verdwenen. De donkere wolken pakken zich in sneltrein vaart samen boven Blankenfoort 3! Eens komende vanaf de ‘historische’ Dalfserweg kreeg je direct een mooi beeld van Heino maar nu…?
Het wordt nog erger. Blankenfoort 3 ligt in de planning en eind 2011 begint men met het bouwrijp maken. Dat kan en mag toch niet? Zo schrijft Flip Jonkman.


Links van de Lentheweg komt Blankenfoort 3 (donkere wolken dus)Ik nodig al die ‘geweldige dichters en liedjesschrijvers’ (15) stelling te nemen tegen dit plan “Laat van U horen! Dit is een geweldige kans!”
In het verleden werden er prachtige bijdragen geleverd door o.a. wijlen Meester van Veen. Hoe mooi Heino in die tijd wel was!
- Mooi Heino.

- De Dorpspomp.

- Heino mijn dorpje.

Maar nu…? Heino gaat op de ‘schop’ schreef ik al eerder.
De Lintbebouwing lijkt dus niet te stoppen, zie hier:Natuurlijk is niet alles somber getint, immers is er Rond Heino – een prachtige fietsroute met zijn omgeving – mag er beslist zijn.
Kijk maar eens op mijn website en onder de pagina “Mooi Heino”
Een andere pagina wat U vooral terug in de tijd brengt is “Wie schrijft die…”
Maar Heino bekeken vanaf de Rondweg is een misser van de eerste orde !
En gaat het plan toch door?
Dan gaat er andermaal veel teloor!
Menig mooi uitzicht blijft in de herinnering.

Rechts Blankenfoort 3?De Herinnering?Mooi doorkijkje! Straks industrie?En in de toekomst veel werkgelegenheid op Blankenfoort 3? Vergeet het maar!
Zo schrijft Flip.Geplaatst op 2009-01-24 om 19:23 | Bron: Flip Jonkman