12 December 10:18
  8.4 °C

Nationale Ziekendag en rondvaart Amsterdam met de Zonnebloem

Nationale Ziekendag is een initiatief van de Zonnebloem en is dit jaar op zondag 11 september. Het doel van deze dag is om het contact tussen zieken, mensen met een beperking en gezonde mensen te bevorderen.
Elk jaar krijgt de Nationale Ziekendag een motto mee. Dit jaar is gekozen voor “Doe mee!” En meedoen kunt u zeker: in Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis besteedt de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem in het weekend van 10 en 11 september volop aandacht aan de Nationale Ziekendag.
Wie in dit weekend een kerkdienst bijwoont in Heino, Laag Zuthem of Lierderholthuis wordt in de gelegenheid gesteld om een presentje mee te nemen en te brengen naar een zieke, gehandicapte of hulpbehoevende oudere.Op zaterdag 10 september staat de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem met een kraam op het marktplein in Heino. Ook daar kunnen presentjes worden afgehaald om een langdurig zieke te verrassen.
Het startschot van de Nationale Ziekendag valt al op vrijdag 9 september als de kinderen van groep 8 van basisschool de Dolfijn traditiegetrouw een bezoek brengen aan de bewoners van het Wooldhuis.
U doet toch ook mee?
Inlichtingen via Ria Lugtenberg  0572-392637Rondvaart Amsterdam

De plaatselijke afdeling Zonnebloem organiseert voor een aantal gasten een gezellig dagje uit naar onze hoofdstad. Vrijdagmorgen 9 september om 8.30 u vertrekt het gezelschap per bus naar Amsterdam voor een rondvaart door de grachten. De uitdag wordt afgesloten met een warme maaltijd in restaurant “De Veldhoek”.


Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van het Coöperatiefonds van Rabobank Salland.Geplaatst op 2011-09-08 om 15:08 | Bron: Zonnebloem