12 December 10:27
  8.4 °C

Stichting Muziekkoepel Heino staat niet in voor aanpassen Hof van Rakhorst

Momenteel liggen er bij de bibliotheek en bij het gemeentehuis tekeningen ter inzage met daarop een herinrichtingsvoorstel voor het Hof van Rakhorst, terwijl op de gemeentepagina enkel een bouwaanvraag stond voor de bouw van een Muziekkoepel. Flip Jonkman, penningmeester van de Stichting Muziekkoepel Heino, stuurde ons een e-mail met daarin uitleg van deze stichting. Zij staan enkel in voor een Muziekkoepel in Heino, niet voor een complete herinrichting van het Hof van Rakhorst.


"Het is werkelijk ongelooflijk hoe we hier in verzeild zijn geraakt. Een Muziekkoepel in het 'Hof van Rakhorst' dat is onze grote wens! En... om aan de omwonenden tegemoet te komen is een mogelijke Muziekkoepel op een iets andere plaats ingetekend."


"Over het aanpassen van de 'tuin'? Daar hebben we het nooit over gehad. Alleen de architect heeft zijn ideeŽn de vrije loop laten gaan. Zo zou het kunnen worden! Dat de Gemeente het nu zonder enig overleg naar buiten brengt?"

"Wij als commissie staan voor een Muziekkoepel. Daarvoor zijn de nodige subsidies binnen handbereik mits er een definitieve beschikking komt van de Gemeente Raalte.
In een brief aan B. & W, is dan ook duidelijk gemaakt dat de Stichting Muziekkoepel Heino alleen in staat voor een Muziekkoepel en niet voor het aanpassen van het 'Hof van Rakhorst'."


"Dat wou ik toch even zeggen.
Wanneer de commissie Stichting Muziekkoepel na de vakantie weer voltallig is dan hoort U vast meer en hopelijk hebben we het dan over positieve vorderingen.", aldus Flip Jonkman.
Bekijk hier het plan om Hof van Rakhorst compleet opnieuw in te richtenGeplaatst op 2008-07-26 om 10:55 | Bron: Flip Jonkman / NuHeino