21 November 02:27
  9.2 °C

Over NuHeino.nl

Op 1 juli 2007 is NuHeino.nl officieel van start gegaan en brengt al meer dan negen jaar het nieuws van dag tot dag, en altijd actueel! Voorafgaand zijn wij natuurlijk uitgebreid bezig geweest met het bedenken en opzetten van de website. Sinds de lancering weten steeds meer mensen NuHeino.nl te vinden en het aantal bezoekers blijft maar toenemen. Om je nog beter te informeren hebben wij hieronder meer informatie over NuHeino.nl geplaatst.

Mocht je vragen, opmerkingen of toevoegingen hebben voor deze site, neem dan contact met ons op via contact@nuheino.nl.

Wie zitten er achter NuHeino?

Wij zijn drie jongens in de leeftijd van 25 tot en met 27 jaar en hebben een passie voor journalistiek, fotografie en alles dat met tekst- en beeldverwerking te maken heeft. Wij zijn NuHeino.nl voornamelijk begonnen met de reden dat wij het erg leuk vinden om te doen. NuHeino.nl is volledig door ons zelf vorm gegeven en gemaakt.

Wij onderhouden de site met de grootst mogelijke zorg en doen dit ook zeer regelmatig. Dagelijks besteedt elk van ons een groot deel van zijn tijd aan de website. Ons streven is dan ook om een site te bieden die altijd up-to-date is.

Wat is het idee van NuHeino?

We willen alle inwoners van Heino zo objectief mogelijk op de hoogte brengen van het laatste nieuws. We zullen zoveel mogelijk relevante informatie plaatsen op NuHeino.nl in de vorm van nieuws, amusement, tips, foto's en nog veel meer.

Op NuHeino.nl is dus een zo groot mogelijk en actueel aanbod te vinden over alles dat op de een of andere manier te maken heeft met Heino en omgeving.

Hoe komt NuHeino aan informatie?

Zelf gaan wij op pad om informatie in te winnen en foto's te maken en ook gaat onze huisfotograaf Joost Pieterse regelmatig op pad om de nieuwbouw, festiviteiten en evenementen in en rondom Heino op de gevoelige plaat vast te leggen. Ook krijgen wij dagelijks een groot aantal e-mailberichten met informatie, nieuws, persberichten, foto's, vragen en nog veel meer. Hieruit stellen wij na soms nog meer onderzoek bij de bron zelf onze informatie zorgvuldig op.

Hoe kun je bijdragen aan NuHeino?

Iedereen kan een e-mailbericht sturen aan NuHeino.nl. Dit kan uiteenlopen van een nieuwsbericht van uw vereniging tot mooie foto's en van informatie over iets bijzonders tot opmerkingen over onze website. Wij zullen alle e-mailberichten met de grootst mogelijk zorg verwerken en beantwoorden. Alle hulp van buitenaf is natuurlijk zeer welkom en waarderen wij dan ook zeer!

Hoe kun je NuHeino bereiken?

Je kunt NuHeino bereiken via e-mail. Alles kunt u sturen aan het e-mailadres: contact@nuheino.nl. Je e-mailberichten zijn meer dan welkom!